usabanner

Våra produkter vi valt att arbeta med, där vi försöker hålla bästa kvalité och pris och med omsorg ge bästa service!

Vi är aktör inom inombordsmotor med tillhörande motortillbehör på den Svenska och Nordiska båtmarknaden nu. USA ON LINE Har sedan 1,5 år blivit en kraftfull och uppskattad aktör på den svenska båtmotormarknaden med drygt 150 st V8 Motorlösningar sålda hittills. Som bolag har vi varit verksamma sedan 1991.

Motorer (S&S och Indmar)
3 st. mycket intressanta inombordsmotoralternativ, passar alla plånböcker.

1. Barr Marine EDM motorer By Indmar : Ett mycket kraftfullt och intressant motorprogram som alternativ till Volvo Penta och Mercruiser nämligen Barr Marine EDM motorer By Indmar, GM-baserade motorer i storlekarna 5,7L 6,0L och 8,1 L Högprestanda motorer med HK och ett vridmoment vi inte är vana vid. se Separat tekniskt blad 1. Sitter f.ö. som standard i alla Malibu och Mastercraft båtar som tillverkas i världen.

2. Servicepack motorer: Ett bra alternativ om du vill ha upp effekten från 250/260hk i din gamla utslitna V6 eller V8 till 315hk. Motorn är nästan helt komplett med alla elementära detaljer inkluderat så som hel elektroniskt tändsystem, förgasare, internt elsystem, kåpor, vattenpump, se bilden. Med detta alternativ behöver du inte "skruva" speciellt mycket själv och håller Dig till en bra budget på ca 60 000:-. (Istället för minst det dubbla om man väljer den konventionella).

3. ERSÄTTNINGSMOTORBLOCK Motorblocken uppfyller originaltillverkarens alla specifikationer - i flera fall med råge då strävan är att inte bara återskapa motorns funktion utan även förbättra den. Flertalet komponenter i dessa motorer håller en högre kvalitet och monteringspressionen är högre än hos många originaltillverkare. En ersättningsmotor från USA On Line har högsta kvalitet och levereras därför med ett mycket gott garantiskydd om 2 år. Dessa block kommer från S&S Engine som f.ö. är en av Amerikas största leverantörer av ersättningsmotorer (Longblocks) i USA med över 7 000 levererade enheter per år. Driftsgaranti åberopandena utgörs av 1,7% på alla sålda motorer vilket är lägre siffra än vad nymotorförsäljningen generellt har. Här börjar kostnaden vid drygt 24 000:- för ett V8 motorbyte om man kan ”skruva” lite själv. Alternativt kan detta jobb beställas till rimlig kostnad separat av bl.a. anslutna servicepartners i samband med köp av motor.

Sötvattensystem (SeaKampp)
Sötvattensystem har nu blivit en produkt som det är försvarbart att eftermontera på en befintlig motor och därigenom bl.a. förlänga livslängden på sin motor.

Avgaslimpor (Barr Marine)
Kvalitets avgaslimpor till en rimlig kostnad, gör det mera humant att byta avgaslimpor och man behöver inte längre tänka på om man skall byta båten istället.

Propellrar (Turning Point)
Turning Point Propellrar med ett hub-kit-system möjliggör att samma propellerhus i sin klass passar nästan alla på marknaden förekommande fabrikat både drev och utombordare. Propellrarna finns från små (9,9 hk) aluminium propellrar till riktigt fina Race stålpropellrar +60 knop.


 
 
  Avgaslimpor Aluminium- & stålpropellrar Sötvattensystem Mallory reservdelar  
   
  Nya Äkta GM marina block och 
Nya kompletta motorer
Ersättningsblock, med 
nytt innanmäte
Oljor Behandlingsprodukter